SNACKA GÅR JU MEN NÅR DITT BUDSKAP FRAM?

Ett webinar den 5 februari kl 10.00-12.00

Ett titt i almanackan och du ser en ganska normal veckas punkter framför dig. Du har bland annat ett möte med fem andra chefer som du kallat till för att arbeta med ett projekt, du har en grupp anhöriga eller kanske föräldrar som du lovat att ha ett informationsmöte med, du har ett kontorsmöte med dina medarbetare och du ska hålla en presentation om ett av årets viktigaste mål inför en grupp politiker eller kanske er ledningsgrupp. Några möten är digitala och några är i fysiska...

Du möter som chef en rad situationer där du behöver har retorisk kunskap för att nå ut med ditt budskap såväl som grundläggande struktur för att genomföra ett effektivt möte. Vi vänder oss till dig som chef och vill hjälpa dig att skapa trygghet i din vardag. Genom gedigen kunskap, erfarenhet och förmåga att göra krångliga saker enkla vill vi visa hur du kan vinna tid, få stor tydlighet i ditt budskap och skapa möjlighet till engagerade och effektiva möten och presentationer. Enklare, tydligare och givande är våra tre nyckelord!

Under ett spännande webinar på två timmar med praktisk inriktning får du träffa Per Andersson, senior konsult och utbildare vid Romeo&Julia AB, som under mer än trettio år arbetat med offentlig sektor som kunder. Per har en omfattande och välrenommerad erfarenhet av rollen som pedagog, retoriker, utbildare och mötesledare och kan på ett tydligt sätt vägleda dig in i retorikens spännande väld.

Per kommer tar upp bland annat, ,

- vad är kommunikation?
- vad kännetecknar bra möten?
- vad vill du ha ut av ditt möte/anförande?
- hur tänker den du ska möta?
- hur disponerar du ett bra anförande?
- hur väljer du rätt argument för rätt syfte?
- hur använder du tiden klokt på ett möte?
- hur uppstår engagemang och delaktighet?
- att planera före, under och efter ett möte?
- din roll som mötesledare?
- din kommunikationstil i praktiken?
- hur fungerar ditt ickeverbala språk?
- lite om ”dresscode”?
- att prioritera och strukturera möten i din kalender?
-en ”guideline” för kommande möten och presentationer

Priset för detta webinar är 995 kronor exklusive moms. Anmälan görs nedan senast den 29 januari och bekräftelse kommer den 30 januari. För mer information kontakta Per på per@romeojulia.nu eller 070-3061716.

Anmäl dig till ett webinar som kommer göra skillnad på riktigt! 

Välkommen!!!


Anmälan - Snacka går ju... - Den 5 februari 2021 kl 10.00-12.00!