Vi är stolta samarbetspartners med

Georg Frick Frick HR-Consulting och Frick Publishing - Georg är arbetsrättsexpert, löneexpert, författare och uppskattade utbildare och rådgivare!

www.frickhrconsulting.com

Jeanette Persson Effektiva arbetsvanor AB - Jeanette är expert på personlig effektivitet och kan allt om dina rutiner och vanor, hur du bygger en bra struktur  kring ditt egna arbete och planerar för en bra vardag och fungerande möten!

www.effektiva.se

Monica Högberg, M & H Högberg konsult AB - Monica är jurist med 19 års erfarenhet av chefskap i statlig och kommunal verksamhet bland annat som kommunchef. Hon har precis startat M & H Högberg Konsult AB.

Monicas spetskompetens är att hon kan bidra med stöd till chefer genom ett utvecklat chefskap i form av strategiskt arbete och effektiv organisation med mera. Hon ger också verktygen till ett härvarande ledarskap med allt vad det innebär i form av samtal med medarbetarna enskilt och i grupp kring vardaglig koppling till målarbete, uppföljning och utveckling. I vårt nätverk satsar vi stort i höst på vardagsdialogen, personliga effektiviteten och den härvarande chefen. Monica kommer vara en av våra nyckelpersoner för att stödja och utveckla din roll som chef. Monica är gärna din coach och ditt bollplank. Alla chefer behöver stöd från någon utanför den egna organisationen.

 En annan fråga som Monica brinner för är rollfördelningen mellan politiker och förvaltning i kommunal verksamhet. Vi kommer erbjuda seminarium och utbildning där för både politiker och ledningsgrupper!

Du når Monica på 070-643 90 67, monica@mhhogberg.se eller via kontakt@romeojulia.nu

www.effektiva.se