ARBETSRÄTT FÖR HR 

Romeo&Julia AB, Affärsområde HR/Arbetsgivarutveckling, har nöjet att erbjuda dig som arbetar inom HR till en riktigt spännande tvådagars utbildning. 

Vi vänder oss till dig som vill veta mer om arbetsrätt eller vill uppdatera tidigare kunskaper. Vi har gärna olika branscher som målgrupp, kommun/region, energibolag och statlig verksamhet.

Under två dagar kan vi bland annat beröra,

- Arbetsrättsliga aspekter på att anställa och rekrytera
- Förändring och vidareutveckling av arbetsuppgifter med utgångspunkt i medarbetarens arbetsskyldighet
- Att skapa en arbetsplatskultur som bottnar i medarbetarens fem allmänna åtaganden i anställningsavtalet
- När samarbetsproblem övergår i mobbning, kränkning eller trakasserier
- Saklig grund för uppsägning av personliga skäl och avsked
- MBL i en värld fylld av individer som medarbetare
- Vad kan vi lära av det danska arbetet med flexicurity

Utbildning är praktiskt inriktad och vi kommer arbeta såväl med rättsfall och övningar kopplade till arbetsplatsens vardagliga problem. Du får en enklare dokumentation från utbildning samt arbetsmaterial via din e-post innan utbildningen. I utbildningen ingår också Georg Fricks uppskattade och populära bok, Arbetsrätt - handbok för chefer.

Utbildare är Per Andersson, senior konsult och utbildare vid Romeo&Julia AB. Per har arbetat med arbetsrätt i mer än trettio år och är en uppskattad och ofta anlitad utbildare. Per kan med sin omfattande erfarenhet och goda pedagogik göra arbetsrättens ibland svårtolkade regelverk enkelt, begripligt och användbart i vardagen. Med utmaningen att skapa tydlighet och enkelhet i arbetsrättens regelverk vill Per sätta fokus på arbetsrättens möjligheter. Detta ger dig som medarbetare inom HR bästa möjliga förutsättningar att använda kunskapen från utbildningen i din konsultativa roll tillsammans med era chefer och arbetsgivarföreträdare.


Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Per direkt på 070-306 17 16 eller per@romeojulia.nu. Vill du ha kontakt med oss i kursadministrationen så finns vi på kontakt@romeojulia.nu.

BOKA EN GIVANDE UTBILDNING!!!


Kontakta mig om ARBETSRÄTT FÖR HR!